Dus heb jij een goed stel hersens en interesse in .NET Stack, dan kunnen wij jou het volgende bieden:

Opdracht op maat

Het resultaat van zoveel verschillende klanten is dat wij een breed scala aan uitdagende opdrachten aanbieden waar jij als (afstudeer)stagiair uit kunt kiezen. Zo houden wij ons onder andere bezig met IoT, GIS, algoritmes, architectuur en onderzoek naar nieuwe technieken. Zit er niet iets bij wat jij direct bij jezelf vindt passen? Dan kunnen wij samen met jou ook een opdracht op maat maken.

Excellente begeleiding

Bij Covadis zijn we gebrand op goede begeleiding! Daarom hebben wij Tim aangenomen. Tim zijn CV bestaat uit een HBO Informatica diploma met jaren praktijkervaring en daarom is hij onze stagespecialist. Hij moet ervoor zorgen dat jouw stage succesvol verloopt. Samen kijken jullie naar je leerdoelen en welke skills je graag wilt verbeteren en hoe je dat op de beste manier kunt doen. Daarnaast begeleidt hij je met het schrijven van je verslag, zodat jij die welverdiende 10 binnen kunt halen. Lees hier een interview met Tim over de aanpak.

Jouw ontwikkeling staat centraal

Binnen Covadis staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Naast een dedicated begeleider staat er een heel team van ontwikkelaars klaar om je te helpen. Loop je tegen een probleem aan? Er is altijd wel een technisch expert om je verder te helpen. Jij stuurt je eigen ontwikkeling. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk om ook klantcontact te onderhouden voor je persoonlijke groei? Als daar ruimte voor is, realiseren we dat! Bij Covadis is (bijna) niks te gek!

FUN?!

Goed, dat klinkt allemaal mooi. Je kunt een boel leren en er staan allerlei mensen voor je klaar. Maar is het ook leuk om stage te lopen bij Covadis? Wij vinden natuurlijk van wel, we doen er in ieder geval alles aan. Tijdens een stage ben je volwaardig onderdeel van Covadis en dat brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Personeelsfeesten
  • Kerstborrels
  • Vrijmibo’s
  • LAN-party’s
  • Pubquizzen
  • Quarantainepakketjes

Check onze Instagrampagina om te zien wat we allemaal verzinnen.

Toch kunnen wij natuurlijk wel zeggen dat het allemaal fantastisch is, maar misschien vind je het ook wel fijn om te lezen wat onze (oud) stagiairs te vertellen hebben over een stage bij Covadis! Lees het hieronder in de gerelateerde artikelen.

Hoe nu verder?

Denk jij: dit is wat ik zoek! Twijfel dan niet langer, bekijk onze vacatures en become one of us!