Stages

Word jij de nieuwe vis in onze kweekvijver?

Covadis, het gaafste softwarebedrijf van Gelderland, staat altijd open voor technische talenten die hun stageperiode bij ons willen doorbrengen. De projecten en meewerkstages zijn ongelofelijk leuk en leerzaam. Bovendien werk je met de nieuwste technieken en willen al je collega’s je waar mogelijk zaken bijleren. Ben je toe aan afstuderen? Geen probleem! Ook voor jou heeft Covadis een plek.

Uiteraard kunnen we hier wel de loftrompet afsteken over hoe leuk wij onszelf wel niet vinden, want dat vinden we, maar we laten liever onze stagiairs aan het woord. Zo is Jamie afgestudeerd bij Covadis.

Informeel bedrijf

“Het was belangrijk voor mij dat ik bij een bedrijf aan de gang kon waar ik ook echt in de toekomst mee verder kan”, zegt Jamie. “Ik voel me op mijn gemak bij een informeel bedrijf. Hier is altijd ruimte voor humor, maar als het om werk gaat heeft iedereen een professionele houding. Je kunt overal met een vraag terecht. Deuren staan altijd open.”

Je kunt overal met een vraag terecht.

Jamie – oud-stagiair Covadis (werkt nu fulltime bij Covadis)

Ontwikkelteam

“Voor gezelligheid wordt altijd ruimte gemaakt”, reageert oud-stagiair Roy. “De sfeer is gewoon chill en niet zo strikt. Ik houd er niet van om de hele dag in stilte te werken en dan om 17.00 uur de deur achter me dicht te trekken. Bovendien krijg je als stagiair het vertrouwen. Ik draai volledig mee in een ontwikkelteam. Dat vertrouwen is gewoon fijn en het geeft me veel extra motivatie. Ik ben geen koffiejuf.”

Je krijgt als stagiair echt het vertrouwen.

Roy – oud-stagiair Covadis (werkt nu eveneens bij Covadis)

Begeleiding stage

Tijdens een stage bij Covadis ben je verzekerd van goede begeleiding. Sterker nog, we hebben een specialist in huis die fulltime verantwoordelijk is voor jou. Je kunt altijd bij hem terecht. Hij heeft altijd tijd voor je en je kunt hem zelfs ’s nachts bellen. Dan kijkt hij toch nog tv. Daarnaast ben je in je stage uiteindelijk onderdeel van een ontwikkelteam. Hier ben je geen hulpje, maar een volwaardig ontwikkelaar met oprechte input. Zo heb je gegarandeerd een toffe stage.

Ben je nog niet overtuigd? Dan hebben we altijd nog de lekkere lunch, uitzinnige uitjes, beste borrels, mieterse massages, superieure sportsessies en vele andere schitterende shit. Word dus ook Covadiaan.

Check onze beschikbare stageplekken!