Certificeringstrajecten

Er zijn certificeringstrajecten van Microsoft. Covadis biedt echter nog veel meer opties in scholing naast je werk. Alle certificering in kennis is mogelijk. Jij als collega van Covadis bent hierin leidend. Heb jij het gevoel dat je ergens extra kennis in nodig hebt? Dan kunnen wij het voor je regelen. Of het nu gaat om:

  • Het behalen van een diploma.
  • Het houden van een interne kennissessie.
  • Het binnenvliegen van een externe consultant.
  • Het afnemen van een cursus.

Jij kunt het aandragen. Wij overwegen en verzorgen het. Als het natuurlijk niet al te absurd is. Zo hebben we al veel aanvragen gehad voor een gevorderdencursus cupcakes bakken, maar die is nog nooit gehonoreerd.

Deeltijd studie

Leuk en aardig al die cursussen, maar wat als je nog studeert? Heb jij je nog niet losgerukt van de schoolbanken, maar wil je wel graag maatschappelijk bijdragen met een mooie baan? Ook dan heeft Covadis opties voor je. Bij Covadis combineer je een mbo-, deeltijd hbo- of universitaire opleiding heel makkelijk met je werk. Dit geldt natuurlijk ook voor een pre-master.

Zo biedt Covadis je de mogelijkheid om werk en studie te combineren. Bij Covadis is een breed scala aan opties mogelijk. Hier werk je met plezier en ga je toch for the D(iploma).

Kennissessie

Intern zijn we ook stapelgek op wijsheden. Dit testen we onderling met raadseltjes (hoe vorm je het getal 15 met 4 lucifers?), maar we houden ook iedere maand gezamenlijk een interne kennissessie. Onder het genot van een geheel verzorgde lunch krijgen de Covadianen een college van een collega of externe kracht over een technisch onderwerp. Tijdens deze sessie is veel ruimte voor vragen en discussie. Praten met volle mond mag. Daarnaast zijn er de externe kennissessies waar iedereen met een passie voor software welkom is.

Hoe dan ook, Covadis neemt zichzelf niet serieus, maar kennis, scholing en opleidingen wel. Want hoe briljant, geniaal, slim of ervaren je ook bent, er moet altijd gelegenheid blijven om bij te leren. Word onderdeel van ons team en check onze vacatures!