Nieuwe pand Covadis is af

Gebouw is klaar voor de verhuizing van het softwarebedrijf

Het kan niemand meer ontgaan. Covadis vestigt zich strak aan de A18. Dat het leukste softwarebedrijf van Gelderland gaat verhuizen wisten we al. Sinds kort is ook daadwerkelijk te zien om welk pand het gaat. Het logo van Covadis staat namelijk nu stevig op het pand gedrukt.

Enthousiast toeterende truckers en automobilisten verwelkomen het nieuwe gezicht aan de A18. Het logo staat groots in het glas en ook op de muren is onze naam en onze kernboodschap goed te zien. Dan hebben we het nog niet eens over de wapperende vlaggen. De meeste van onze collega’s staan niet graag in de spotlights, maar ons logo doet dat zeker wel.

Zichtbaar

Kortom, Covadis is goed zichtbaar. En dat is toch even wennen voor een bedrijf dat in 15 jaar tijd is gegroeid van twee naar vijftig man. Dat verandert overigens niets aan onze werkwijze en dienstverlening. Covadis blijft Covadis, wat er ook gebeurt.

Ingang

Dit is een nieuw hoogtepunt in 15 jaar. Vanaf 1 januari 2020 zitten alle collega’s in deze nieuwe vestiging. Alle bezoekers zijn vanaf dat moment welkom aan de Expeditieweg 6a in Doetinchem. Uiteraard hebben we daarvoor ook onze entree aangepakt. Spandoeken verwelkomen de collega’s en gasten, hoewel de meningen over het niveau van onze humor uiteenlopen, hopen we in ieder geval wel een welkom gevoel te genereren.

Visitekaartje

“Ik ben heel tevreden over het resultaat”, vertelt Johan. Johan is namens Covadis medeverantwoordelijk voor de aankleding van het nieuwe pand. “Het was een leuk project om te doen. Het pand is een mooi visitekaartje naar de buitenwereld. We hebben al veel lovende reacties gehad.”

“Het is sowieso tof dat we nu goed zichtbaar zijn aan de A18”, vervolgt hij. “Daarnaast is het leuk om het weer net anders dan andere bedrijven te doen. Op de Covadis manier dus, met de Covadis-saus.”

We hebben allemaal zin om onze handen uit de mouwen te steken in dit nieuwe pand. Wees welkom om dit zelf eens te bekijken. Kom toch eens kijken, aan de Expeditieweg 6a in Doetinchem.