Covadis gaat verhuizen

Softwarebedrijf gaat vanaf 2020 op Expeditieweg 6a verder

Covadis verhuist. Vanaf 1 januari 2020 gaat het tofste softwarebedrijf van Gelderland verder op de Expeditieweg 6a in Doetinchem. Tot die tijd is een deel van Covadis nog op de oude locatie te vinden. Vol verwachting steken zij wekelijks advent kaarsjes aan om af te tellen naar de grote verhuizing.

Vrachtwagens vol met bureaus, kastjes, stoelen en tafels rijden af en aan naar de Expeditieweg. Het nieuwe interieur wordt met uiterste precisie in elkaar gezet. Alles wordt in het werk gesteld om de werkomgeving voor de ontwikkelaars te optimaliseren.

Aan de A18

De locatie kon niet beter. Strak aan de A18 springt Covadis bijna letterlijk in het oog. De oranje buitenreclame zal menig automobilist vrolijk stemmen. De vlaggen hangen al, maar daar komt nog meer bij. Het zal voorbijgangers niet ontgaan waar Covadis te vinden is.

Het nieuwe onderkomen met vier verdiepingen biedt onderdak aan een groot aantal extra ontwikkelaars. Dat is nodig, want de vijftigste collega is in aantocht. Voor hem staat een mooi plekje klaar op onze nieuwe locatie.

Expeditieweg 6a

De grote verhuizing gaan we uiteraard vieren. Begin februari geeft Covadis een groot feest waar we het nieuwe pand officieel inluiden. Wil jij hierbij zijn? Houd dan je brievenbus of onze website goed in de gaten. Dan blijf je up-to-date. Daarnaast is Covadis jarig. Begin 2020 wordt het softwarehuis 15 jaar oud. Een leeftijd die sowieso past bij onze puberale humor.

Nog een paar weken wachten. Dan is Covadis officieel gevestigd aan de Expeditieweg 6a in Doetinchem. Kom gerust eens een kijkje nemen als je nieuwsgierig bent. De eerste collega’s hebben hun werkplek in het pand al gevonden en ze zijn gek op spontaan bezoek.

Ben je benieuwd wat één van de tientallen ontwikkelaars van Covadis kan betekenen voor jouw organisatie? Of zou jij ook graag in ons mooie pand voor Covadis willen werken? Neem dan vandaag nog contact met ons op of bekijk onze vacatures.