Focus op kwaliteit

Het winnende team ontwikkelde de applicatie in C# met SQLServer als onderliggende database. Elk teamlid was verantwoordelijke voor de ontwikkeling van een eigen onderdeel, waarna alle onderdelen uiteindelijk werden gekoppeld. Het winnende team presenteerde een applicatie die foutloos werkte. “De focus lag op de kwaliteit van de applicatie in plaats van de functionaliteit, zodat de applicatie in de toekomst doorontwikkeld kan worden.” aldus de teamcaptain.

Codefest in de media

Codefest was toegankelijk voor publiek en het gehele evenement was zelfs te volgen via een livestream. In samenwerking met studenten van de opleiding Communicatie Media en Design zijn er ook vlogs over Codefest te zien op de Facebookpagina van het Rijn IJssel College. Zo was er te zien dat een aantal leerlingen en een docent na een flink aantal uren programmeren toch nog een rondje gingen hardlopen.

Blijf ons volgen

Op de hoogte blijven van onze werkzaamheden, projecten en ontwikkelingen rondom het Innovatielab? Houd dan onze website, FacebookpaginaLinkedinTwitter en Instagram goed in de gaten. Nog op zoek naar een leerzame (afstudeer)stage? Kijk dan eens bij onze vacatures, wij hebben altijd plek voor een HBO Stagiair(e) Informatica of MBO Stagiair(e) Applicatieontwikkeling.