Jonge, talentvolle ontwikkelaars werken met deze technologieën aan prototypes en proof of concepts. Opdrachtgevers kunnen hier ideeën of probleemstellingen neerleggen die ze door ons willen laten uitzoeken of uitvoeren. Hiermee vormt het Innovatielab de Research & Development-afdeling van het softwarebedrijf.

Voordelig tarief

Zo bepalen we of een idee ook praktisch uitvoerbaar is en welke mogelijkheden of alternatieven we tegenkomen. Aan de hand van die resultaten kan de opdrachtgever bepalen om wel of niet door te gaan met het idee. De opgedane kennis wordt bovendien gedeeld met alle collega’s, zodat zij de oplossingen ook in de praktijk kunnen toepassen.

De talenten in het lab worden aangestuurd door een eigen projectleider. Samen met hem onderzoeken zij creatieve oplossingen voor casussen van opdrachtgevers. Dit gebeurt met de nieuwste technologieën voor een voordelig tarief.

Prototype

Zie jij kansen in jouw organisatie? Heb je het idee dat het proces beter zou lopen met de juiste software, maar twijfel je over de haalbaarheid? Of zie je juist op tegen de kosten? Heb je een nieuw idee, maar vrees je dat je vooruit loopt op de huidige technische mogelijkheden? Het Innovatielab biedt uitkomst. Laat het dan snel en flexibel onderzoeken door het Innovatielab. Zij ontdekken de mogelijkheden en leveren op jouw verzoek een werkend prototype. De talenten in het lab denken graag met je mee.

Proof of concept

Dus: heb jij een goed idee en ben je benieuwd naar de praktische uitvoerbaarheid ervan? Steek dan eens je licht op bij het Covadis Innovatielab!

Wat zijn de voordelen van het Innovatielab?

  • De snelle en flexibele service van jonge talenten.
  • Creatieve oplossingen voor ieder vraagstuk, hoe gewaagd ook.
  • Kwalitatief hoogwaardige onderzoek voor een lage prijs.
  • Beschikbare kennis van de nieuwste technologieën.
  • Werkende prototypes en proof of concepts.
  • Hackathons met jouw vraagstuk als thema.
Hackathon

Informeer eens naar de hackathon. De hackathon is een competitie waarbij de talenten in verschillende groepen werken aan een eigen oplossing voor een probleemstelling. Binnen een bepaalde tijd worden hun uitkomsten gepresenteerd. De ervaring leert dat juist hier ideeën en oplossingen ontstaan waar jij als opdrachtgever eerst zelf niet aan dacht. Het beste idee krijgt de hoogste beoordeling.