Team All-Stars had alle ingrediënten voor een geslaagd uitje!

De allerleukste teamuitjes vind je bij Covadis. Team All-Stars heeft zich gewaagd aan het rijden in een truttenschudder. Benieuwd wat dit is en hoe Nick, Frans, Kevin, Mustafa, Roy, Sander, Luca, Sebas en Rik zich ervan af hebben weten te brengen? Lees dan verder.

Truttenschudders rijden 

Het teamuitje van team All-Stars begon in het mooie Vorden waar ze de gezellige dag startten met Daf rijden. Na een enthousiaste uitleg over de puzzelopdracht en de zogenaamde ‘truttenschudders’ met maar liefst 33 pk kon de rit beginnen. Team All-Stars moest in drie teams een routebeschrijving volgen en onderweg foto’s van boerderijen, molens, bankjes en andere dingen proberen te herkennen. Wanneer het team dit in de goede volgorde herkenden kon er een woord gemaakt worden met letters die achter op die foto’s stonden. Helaas lukte dit niet bij alle teams. Bij één team ontbrak er namelijk wat kennis over ‘achtpotige aardmuizen’. Hét woord dat ze moesten raden, maar niet kenden.

Erg oneerlijk vonden zij, want het andere team had als woord cassetterecorder. Dit kent natuurlijk iedereen. Tijdens de rit hebben ze genoten van de leg press machine, ook wel de rem genoemd, een heerlijk glas drinken bij de Lindsche Molen om hun eigen motor draaiende te houden, wat gezonde uitlaatgassen in de dafjes en een heerlijk stuk gebak!

Wij hebben een tweede identiteit van onze projectmanager Nick ontdekt: Vakantie-Nick. – Frans

Verduidelijking 

De gezellige dag werd afgesloten met een etentje. Dit was wel dicht bij het woonadres van ‘Vakantie-Nick’, zodat er een biertje of twee gedronken kon worden. Tijdens dit etentje is het team een aantal dingen duidelijk geworden:

  • Rik is een goede aanvulling op het team, omdat hij net als de rest een goed gevoel voor slechte humor heeft.
  • Onze stagiair Sebas heeft een piercing op een wel erg bijzondere plek…
  • Projectmanager Vakantie-Nick lust graag een blond biertje, omdat hij thuis al een brunette heeft rondlopen.
  • Er zat chocolade bij de koffie en dat smelt als je het te lang laat liggen.
  • Oud stagiair Stephan komt liever weer bij Covadis stagelopen dan dat hij in de schoolbank zit. Logisch, Covadis is het leukste softwarebedrijf!

Zoals je leest waren alle ingrediënten aanwezig voor een gezellig teamuitje. Goed weer, goede humeur, bier en natuurlijk de allergezelligste collega’s van team All-Stars.