Openingsborrel in Arnhem

De eerste maanden in ons nieuwe pand in Arnhem zijn om. Inmiddels durven we wel te zeggen dat we onze draai ook in Arnhem hebben gevonden. Onze Covadianen werken er met veel plezier. Hoogtijd voor een gezellige openingsborrel!

De ruimte is versierd, de drankjes staan koud en de favoriete muziek van onze developers dreunt door de speakers. Om 17:00 druppelen de eerste collega’s het nieuwe kantoor binnen. Om zes uur was het gezelschap compleet en niet veel later werden de pizza’s en kapsalons bezorgd. Nadat de magen gevuld waren met het superlekkere-maar-net-iets-te-vette eten volgden er goede verhalen verteld door onze eigen verhalenverteller Jits. Voor al onze gamefans is de Switch aangesloten. De collega’s racen tegen elkaar op verschillende Mario Kart circuits en er werd gevochten met beroemde vechters in de ultieme showdown: Super Smash Bros.

Het was leuk om te zien hoe en waar onze andere collega's werken - vooral als er pizza, drank en snacks bij betrokken zijn. Dus een gezellige en geslaagde avond!