Govadis loopt kranig mee met KrampRun Varsseveld

Sportclub softwarehuis pakt top tien in run door pakhuis

De vakantie zit erop. Hoog tijd om weer lekker te sporten. De KrampRun in Varsseveld biedt uitkomst. De hardloopwedstrijd van vijf kilometer dwars door het centrum van Varsseveld trekt altijd veel bekijks en een groot aantal deelnemers. Hoe is het onze jongens en meiden van de sportclub vergaan?  

Bijzonder aan de KrampRun is het onderdeel van de tocht dat dwars door het immense magazijn van de onderdelenleverancier gaat. Gezamenlijk trekken de lopers dan door de hallen van hoofdsponsor Kramp.  

Fraaie shirts 

Een groot aantal Govadianen verschenen aan de start. 

“Er waren veel leden in onze shirts”, constateerde sportcoach Dries. “Anderen versterkten weer andere teams. Dat snap ik wel. Die ploegen willen ook wel eens razendsnelle resultaten. 

Govadis heeft een behoorlijk resultaat neergezet tijdens de KrampRun.  

“Namens Govadis deden zowel een dames- als een herenteam mee”, vervolgt de coach. “De vrouwen finishte gezamenlijk op de 44e plek. Uitstekende positie. Er deden bijna honderd teams mee. De heren haalden zelfs de negende plek. Een individuele Govadiaan wist de vijftiende plek veilig te stellen met een tijd van 17.51 minutenIndrukwekkend, zeker als je nagaat dat er ruim 700 deelnemers meedoen. Geweldig”, roept Dries nog. 

Geef je op voor de Posbankloop 

Govadis is in Varsseveld geconfronteerd met een enthousiast publiek, een uitstekende sfeer en prachtig hardloopweer. Ondanks een buitje liepen alle Govadianen de tocht naar tevredenheid uit. Naderhand was er uiteraard voldoende gelegenheid voor een gezellig afzakkertje. 

Dries zelf was nog niet afdoende op conditie voor de run, zo na zijn vakantie in Torremolinos. 

Iben volop in training voor de Posbankloop op 27 september”, zegt Dries. “Daar kunnen mensen nog altijd aan mee doen. Schrijf je nu in via deze link en dan betaal ik de inschrijving!”