Ein Blitzschnelle Oktoberfest

Op woensdagavond 12 oktober toverde Covadis de kantine om tot Ein Blitzschnelle Oktoberfest. Alle facetten voor een typisch Duitse avond waren aanwezig. Gezelligheid, schlagers, bier, braadworsten en een wedstrijdje lederhosen hangen. Benieuwd wie is uitgeroepen tot ‘Sterkste Covadiaan’? Lees het in dit artikel.

Bier und Bratwurst

Bij binnenkomst konden de Covadianen langs de skihut waar Johan en Anouk de bierpullen vulden met een drankje naar keuze. Wanneer ze wat verder doorliepen kwam hen de geur van Bratwursten tegemoet. Dit heerlijke broodje Bratwurst konden de Covadianen geheel naar eigen smaak opmaken. Mmmmhh… dat was smullen!

Schlagers

Het Oktoberfest is niet compleet als er geen typisch Duitse kneiters gedraaid worden. Van Helene Fischer tot DJ Ötzi. Het ontbrak deze gezellige avond aan niets. Hier en daar werd er zelfs meegezongen. “Schei wi dei wi du wi dei” zong Jits uit volle borst.

Lederhosen hangen

Om te kijken wie de sterkste Covadiaan is, had het Eventteam een wedstrijdje lederhosen georganiseerd. De Covadianen gingen met elkaar de strijd aan. Maar wie bleef er het langst hangen? Het was een bloedstollende strijd. Maar uiteindelijk ging Johan er met de trofee van door. Hij hing maar liefst 1 minuut en 57 seconden! 💪

Het was een geslaagde avond! Op naar de volgende.