Een rancuneuze herbergier

Team Innovatielab heeft een avond vol gezelligheid, spanning, sensatie en geschiedenis beleefd. Maar de vraagt luidt: Zijn ze ontsnapt aan de herbergier? Lees verder hoe Geert, Tim, Luc, Rick, Nick, Romée en Bas zich ervan af hebben weten te brengen.  

Escaperoom ‘Bar der verleiding’ 

Herberg ’t Swaentje stond in de vroege 15e eeuw bekend om zijn wijn, wildgebraad en willige vrouwen. Het centrale middelpunt van al deze verleidingen was de bar. Herbergier Gerben zorgt goed voor zijn gasten. Bezorgde knecht Bartholomeus denkt dat hij iets te goed voor zijn gasten zorgt. Wat wil Gerben van zijn gasten?  

Team Innovatielab is op een onvergetelijk avontuur gegaan. Door doorzettingsvermogen te tonen, opperst geconcentreerd en koelbloedig te blijven hebben zij weten te ontsnappen aan herbergier Gerben. Toch was het spannend, want ze hadden nog vier minuten op de klok.   

Het beste nieuws van de avond is toch wel dat we zijn ontsnapt aan de rancuneuze herbergier.

Restaurant Bij ons  

Om te vieren dat team Innovatielab heeft weten te ontsnappen hebben zij verrukkelijke tapas gegeten bij restaurant Bij Ons. Met goed gevulde buikjes vertrokken het team weer huiswaarts.