Covadis is op jacht naar een Projectmanager

Hoe is het om Projectmanager te zijn bij softwarebedrijf Covadis?

Covadis, het tofste Softwarehuis van de Achterhoek, groeit hard en daarom hebben we hele mooie vacatures beschikbaar. Voor de ervaren professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging bij een gezellig bedrijf hebben we een hele mooie job als projectmanager in de aanbieding. Begeleid softwareprojecten door ontwikkelteams aan te sturen terwijl je de contactpersoon van verschillende opdrachtgevers bent. Bekijk hier de vacature.

“Een Projectmanager is een belangrijke schakel in het traject”, legt Covadis contactpersoon Tim Boerman uit. “In deze functie ben je de brug tussen de klant en het ontwikkelteam. Dit vergt zowel leidinggevende, als sociale, technische en communicatieve vaardigheden."

"Als Projectmanager vertaal jij de wensen van een klant naar een concrete opdracht voor het ontwikkelteam. Hierop blijf je de verantwoordelijke voor het proces die het overzicht bewaart en communiceer je de voortgang naar de klant. Naast een goed begrip van organisatiestructuren heb je dus ook ervaring met het ontwikkelen van software op maat.”

Ik heb nog nergens ervaren dat ik met zoveel vrijheid mijn werk kan doen

Werner - Projectmanager Covadis

Sfeer en uitdaging

Covadis zoekt dus een ervaren man of vrouw. Maar hoe is het nu om als Projectmanager bij Covadis te werken? Het bedrijf noemt zichzelf wel tof en gezellig, maar hoe uit dat zich? Wie kan dat beter uitleggen dan Werner, Projectmanager bij Covadis.

“Uniek bij Covadis is de sfeer”, vertelt hij. “Het is hier gewoon heel gezellig. We hebben leuke klanten, uitdagende projecten en fijne collega’s. Juist de sfeer is iets waar Covadis trots op mag zijn. Het is een leuke groep. Ik breng hier met plezier mijn dagen door.”

Gezelligheid en sfeer dus, maar waar uit zich dat in? Dat weet Werner wel uit te leggen.

“Covadis regelt leuke extra activiteiten die de stemming zo plezierig houden. Zo is er een gezamenlijke lunch waar bijna iedereen dagelijks aanschuift. Het bedrijf is sociaal. Er zijn leuke borrelgelegenheden. Voor de liefhebbers worden allerlei sport- en game-activiteiten gehouden. Niets is verplicht. Hierdoor ontstaan hele spontane dingen. Laatst ging een groep collega’s bijvoorbeeld zomaar een dagje waterskiën.”

Als ik iets nodig heb, wordt het gefaciliteerd

Werner - Projectmanager Covadis

Bedrijfsmethodiek

Er is dus collegialiteit en gezelligheid. Maar hoe zit dat met het werk zelf. Op welke manier gaat Covadis om met iets formeels als bedrijfsmethodiek?

“Ik heb nog nergens ervaren dat ik met zoveel vrijheid mijn werk kan doen”, vervolgt Werner. “Er is veel vertrouwen in de Projectmanagers. Ik krijg de ruimte om het op mijn manier te doen. Ik richt projecten in zoals ik denk dat het moet. Er zijn geen rare regeltjes of vaste methodes. Als ik iets nodig heb, wordt het gefaciliteerd. Ik pak de beste kanten van de methodes die ik ken en daar werk ik mee. Die vrijheid is heerlijk. Het werkt zo prettig.”

Contact

Vrijheid en sfeer zijn de sleutelwoorden van Werner. Spreekt het verhaal van Werner jou ook aan? Herken jij jezelf in de eigenschappen die Tim noemt? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Stuur je CV en motivatie naar Tim op ikwilwerken@covadis.nl. Of bel naar 026-361 66 00. Wil je meer details? Bekijk hier de vacature.

Ons softwarehuis in Doetinchem is tot de nok gevuld met kennis en enthousiasme. De ruim dertig jonge, enthousiaste nerds werken voor allerlei opdrachtgevers uit uiteenlopende branches. We werken met allerlei technieken, van .NET (C#), Azure, Microservices en PHP. Surf voor een betere indruk eens rond op onze site.