Covadis verzorgt dagelijks diner voor medewerkers

Covadianen eten iedere werkdag geheel verzorgde en gezonde maaltijd

Covadis heeft als specialist in maatwerk software niet alleen het beste voor met bedrijfsprocessen, maar ook met de inwendige mens. Een prachtig voorbeeld is onze maaltijdservice. Voor een behapbare prijs eten medewerkers van Covadis iedere werkdag een voedzaam avondmaal. Inmiddels maken tientallen collega’s gebruik van de maaltijden.

Niemand minder dan De Engel Catering & Partyservice brengt dagelijks verse diners naar het softwarebedrijf in Doetinchem. De Covadianen weten deze maaltijden inmiddels goed te vinden en iedere dag worden er andere opties aangeboden.

Wat biedt de Covadis maaltijdservice zoal aan?

De maaltijdservice heeft diverse keuzes in maaltijden. Of het nu vegetarische pasta’s of broodjes shoarma zijn. Een rondvraag langs verschillende collega’s levert een uiteenlopend rijtje aan favoriete gerechten op.

Denk bijvoorbeeld aan: vispotjes, rijst met kerrie, pasta salades, baconburgers, stampotjes, roerbakkip, zalm, spareribs, rundervinken, boomstammetjes, diverse wraps, tonijnsalade, fruitsalade, rauwkost, diverse soepen, aardappelgratin, schnitzels en witlof met ham en kaas.

Mag iedereen zomaar aanschuiven?

De maaltijden zijn exclusief voor onze collega’s. Er is zelfs een vaste groep die gezamenlijk aan het avondeten zit. Uiteraard hoeft dat niet per se, sommigen nemen het eten mee naar huis. Het is zelfs mogelijk om maaltijden mee te nemen voor een eventuele tafelgenoot die geen collega is.

Al met al houdt Covadis ook op deze wijze Covadianen gezond. Uiteraard is daar al de gezamenlijke lunch, de sportsessies en natuurlijk sportclub Govadis.

Wil jij mee eten (en bewegen) met Covadis? Bekijk dan nu onze vacaturepagina en wie weet schuif jij binnenkort aan.