Wat is de gouden formule van Covadis?

Robin Hazeleger - Content Beheerder Covadis

Het is een vraag die ik al sinds het prille begin van mijn dienstverband vaak om mijn oren geslagen krijg. WaT dOeT KoVaDuS eIgEnLiJk??? Wel nu, als ik vertel wat Covadis zoal doet word ik veelal glazig aangekeken. Vaak volgt er slechts een knikje of een afsluitende vervolgvraag in de trant van Ah, geinig toch? Om vervolgens gewoon weer verder te praten over het eredivisie-voetbal van afgelopen weekend. Wat een goal van Sander van der Streek hè?

Wat gebeurt er dan allemaal achter de mystieke muren van het pand aan de Transportweg? Wat wordt er bekokstoofd op de zolder van de enigmatische Expeditieweg? Wie zal het zeggen? Ik kan mijn bekenden alles wel wijsmaken.

Goude formule softwareontwikkeling Covadis

Gouden oplossing

Zo breiden we zo snel uit bij Covadis omdat we de geheime formule achter alchemie en de Steen der Wijzen al lang hebben ontdekt. Deze gouden oplossing delen we natuurlijk graag met onze opdrachtgevers (achter gesloten deuren, na een geheimhoudingsverklaring).

Uiteraard wordt onze software wereldwijd in verschillende sensoren gebruikt. Zo zijn die geplant in de hoofden van onder anderen Donald Trump, Emmanuel Macron, Louis van Gaal en Boris Johnson. Die laatste heeft ons lange tijd weinig opgeleverd, maar daar komt snel genoeg verandering in.

Covadis is tevens het oudste softwarehuis ter wereld. Zo weten we dat de eerste Covadiaan al rond 1128 software ontwikkelde voor Hugo van Payns en zijn Orde van de Tempeliers. Die oeroude Covadiaan kennen we in de moderne tijd altijd nog als Sint Covadissus. Meteen de naamgever van het bedrijf.

Wat kan Covadis?

Tot slot houdt Covadis zich naast internationale betrekkingen, goud maken en de tempelorde ook bezig met het schrijven van smartlappen, een stukje necromancy en we houden ook nog ergens Tupac verborgen. Al met al kent Covadis dus een druk bestaan.

Het zijn slechts enkele antwoorden op de vraag wat Covadis allemaal kan doen. Want naast al die avonturen ontwikkelt Covadis software en apps op maat voor organisaties om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dat klinkt ietwat abstract en het is misschien ook moeilijk om te visualiseren.

Pure winst

Maar maatwerk software zorgt wel mooi voor mogelijkheden waar ondernemers pure winst op pakken. Zo is het mogelijk dat een bedrijf geen extra bedrijfshal hoeft te bouwen, omdat dankzij betere software meer werk in minder tijd (en ruimte) gedaan kan worden.

Administratieve rompslomp, extra handwerk, onnodig veel componenten en gedoe met allerlei losse formulieren zorgt voor tijdverlies bij ondernemers in alle soorten en maten. Een applicatie van Covadis kan ervoor zorgen dat gegevens slechts eenmaal ingevuld hoeven worden. Dit bespaart medewerkers tijd en frustratie en zorgt voor een hogere productie en meer winst.

Covadis vergroot winstkansen en optimaliseert processen. Dat doen we al jaren voor diverse opdrachtgevers, van energieleveranciers, kantoorautomatisering en bouwlaboratoria tot de maakindustrie. Een samenwerking met Covadis zorgt voor winst. Eigenlijk is dat niets anders dan pure alchemie.

Robin Hazeleger

Robin Hazeleger is content beheerder bij alle projecten en activiteiten van Covadis. Als Veluwnaar tussen de Achterhoekers is hij een vreemde eend in de bijt, maar met zijn milde interesses in sport en gamen weet hij toch in de menigte op te gaan. Tijdens de lunch verveelt hij zijn collega’s graag met allerlei anekdotes, Ajax-analyses en de geschiedenis van de Agata aardappel.